Skip to content Skip to footer

Як створити смак Дубаю на власній кухні: рецепт шоколадних батончиків

Дубайський шоколад із фісташковою начинкою та хрустким тістом катаїфі став новою кулінарною сенсацією. Ще вчора про нього знали лише в Дубаї, а сьогодні його прагне спробувати весь світ. І хоча десерт вже надихає великі бренди та маленькі майстерні на створення власних версій, ти можеш приготувати його на власній кухні.

Щоб зробити цей трендовий десерт, потрібно трохи білого та молочного шоколаду, фісташкова олія і тахіні, а також хрустке тісто катаїфі. Спочатку розтопи білий шоколад у мікрохвильовці, щоб створити візерунок у формах, а потім додай молочний шоколад, розподіляючи його по стінках. Поки шоколад застигає в морозильнику, на сковороді обсмаж тісто катаїфі до золотистого кольору, додай до нього фісташкову олію і тахіні та залиш охолоджуватись.

orika24.com

Коли начинка готова, помісти її у форми з шоколадом і залий рештою молочного шоколаду. Знову охолоди в морозильнику перед тим, як нарізати батончики. Ці смачні ласощі можна подавати одразу або зберігати в холодильнику для ідеальної текстури. Тепер ти знаєш, як створити атмосферу розкоші у себе вдома, насолоджуючись дубайським шоколадом.

placeholder

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates

[yikes-mailchimp form="4"]