Фаберлік каталог 14/2021 27.09-10.10.2021 Україна

1. 910239 Розмір: 19 х 9,5 см. Об’єм: 1,5 л. 527₴ 355 ₴ 2. 910240 Розмір: 17 х 9 см. Об’єм: 1 л. 439₴ 307 ₴ 3. 910241 Розмір: 15 х 7,2 см. Об’єм: 0,8 л. 397₴ 265 ₴ Миска із термостійкого скла з кришкою Матеріал: миска - скло, кришка - поліпропілен. ПОПЕРЕДЖЕННЯ: кришка не призначена для використання в духовці! ЗРУЧНО ЗБЕРІГАТИ І ГОТУВАТИ 1. 2. 3. 4. НОВИНКИ 4. Форма для випічки Приготування в духовці при t 220 °C. Мити вручну неабразивною губкою. Рекомендується змастити форму перед використанням. Матері- ал: вуглецева сталь. Розміри: 30 см, висота бортиків: 2,8 см. 910256 747₴ 527 ₴ Скребок для чищення риби Матеріал: ABS-пластик, полістирол. Розмір: 15,5 х 5,5 х 4,2 см. 910234 265₴ 175 ₴ Обробна дошка для риби Матеріал: поліпропілен. Розмір: 46 х 20 х 1,5 см. 910235 397₴ 265 ₴ ЗНІМНЕ ДНО ДАЄ МОЖЛИВІСТЬ ЛЕГКО ВИЙМАТИ ВИПІЧКУ ІЗ ФОРМИ ПОЧИСТИТИ РИБУ ЯК РАЗ ТА ДВА! знімне дно ТУГИЙ ФІКСАТОР З ГОСТРИМИ ЗУБЦЯМИ ДЛЯ ХВОСТА РИБИ НОВИНКИ На оливковій олії обсмажити часник, анчоуси, каперси (якщо каперси були в солі, то їх потрібно попередньо промити в холодній воді 10 хв.), перець чилі. Додати помідори у власному соку, тушкувати 10-15 хв. Додати сіль і перець за смаком. Дорадо очистити від луски і хребта. Обсмажити філе на оливковій олії по 1 хв. з кожного боку, починаючи з боку шкіри. Як варіант: філе можна запекти в духовці 10 хв. при t 200 C0. Багет нарізати шматочками, заправити оливковою олією, додати сіль, перець, запекти в духовці 7-8 хв. при t 200 C0. Викладаємо на тарілку соус, зверху - рибу. Прикрашаємо гілочками базиліка, подаємо з грінками. СОУС ПРИГОТУВАННЯ Дорадо /сібас алла Путанеска Дорадо або сібас 1-2 шт. Томати очищені у власному соку 400 г Часник 10 г Анчоуси 10 г Каперси в солі 10 г Оливки 20 г Перець чилі 5 г Базилік 10 г Олія оливкова 20 г Багет пшеничний 100 г Сіль, перець за смаком НА 2 ПЕРСОНИ • МОЖНА ЧИСТИТИ РИБУ У ВЕРТИКАЛЬНОМУ ПОЛОЖЕННІ У РАКОВИНІ • ВСЯ ЛУСКА ЗАЛИШАЄТЬСЯ ВСЕРЕДИНІ ВБУДОВАНОГО КОНТЕЙНЕРА Гарний дім КІЛЬКІСТЬ ОБМЕЖЕНА! 230 №14/2021 №14/2021 231

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIz