Фаберлік каталог 12 2021 Україна 16.08-05.09.2021

Форма для випічки Знімне дно дає можливість легко виймати випічку із форми. Приготування в духовці при t 220 ⁰C. Мити вручну неабразивною губкою. Рекомендується змастити форму перед використанням. Матеріал: вуглецева сталь. Розміри: 30 см, висота бортиків: 2,8 см. 910256 747 ₴ 527 ₴ АРОМАТНА ВИПІЧКА ДО ВАШОГО СТОЛУ Переносний контейнер для зберігання Можна використовувати для подачі на стіл. Матеріал: поліпропілен. Розмір: 38 х 25,3 х 7см. 910238 307 ₴ 219  ₴ Зручна ручка для транспортування ЗРУЧНО ЗБЕРІГАТИ АБО ПЕРЕВОЗИТИ ЇЖУ ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ВИПІЧКИ ПРОСТО І СМАЧНО! Масло вершкове із холодильника нарізати маленькими шматочками і змішати з борошном, яйцем і сіллю до однорідної маси. Розкачати тісто між листочками пергаменту. За розміром воно повинно вийти трохи більше, ніж форма для запікання. Викладаємо тісто у форму так, щоб тісто накрило і бортики. Дно проколюємо виделкою. Запікаємо в духовці 10-15 хв при 200 ⁰С. Бекон порізати, посмажити без масла. На вершковому маслі окремо обсмажити цибулю і броколі, попередньо проварити її 5 хв у підсоленій воді. Окремо перемішати вершки, яйця, половину сиру, потерти мускатний горіх, посолити, поперчити. Тісто остудити, викласти на нього обсмажені інгредієнти, залити сумішшю і зверху посипати рештою сиру. Запікати 30 хв при 150-160 ⁰С. ТІСТО НАЧИНКА ФОРМА ДЛЯ ПИРОГА ЗІ СТАЛІ З АНТИПРИГАРНИМ ПОКРИТТЯМ І ЗНІМНИМ ДНОМ РЕЛЬЕФНИЙ КРАЙ ЧУДОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ПРИГОТУВАННЯ ЗАВДЯКИ СТАЛІ: ФОРМА РІВНОМІРНО НАГРІВАЄТЬСЯ, РОЗПОДІЛЯЄ ТЕПЛО НОВИНКА НОВИНКА КІШ Лорен Вершкове масло 125 г Борошно 250 г Яйце 1 шт. Сіль 5 г Бекон 120 г Цибуля порей очищена 200 г Броколі 200 г Вершкове масло 80 г Яйце куряче 4 шт. Горіх мускатний 4 г Вершки 33% 400 г Сир гауда 300 г Сир грюєр (або будь-який інший сир) 100 г Сіль / перець за смаком НА 8 ПЕРСОН НАЧИНКА ТІСТО знімне дно МІЦНА ВУГЛЕЦЕВА СТАЛЬ Гарний дім 230 №12/2021 №12/2021 231

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIz